Hayatını Değiştirecek 5 Etkili Yöntem | Motivasyon Atölyesi

Hayatını Değiştirecek 5 Etkili Yöntem

Hayatını Değiştirecek 5 Etkili Yöntem

Hayatını Değiştirecek 5 Etkili Yöntem

Hayatını Değiştirecek 5 Etkili Yöntem

Merhaba, yeni yaşam öğretimden sana sesleniyorum

Bu yazıyı okuduğuna göre sende kendin için arayıştasın. Çünkü herkes arar kendisi için en doğru olanı. Aradıklarından emin olman ve sana dost eli gibi bende birkaç kelam ederek destek olmak istiyorum. Hem kahvemizi içelim hem de sohbet edelim seninle.

Hala okumaya devam ettiğine göre sen gerçekten kendin ile ilgili gerçek bir yolculuğa çıkmışsın demektir. O halde gönlüne yakîn dostlarınla hem hal olmanı diliyorum sana ve duymak istediklerini değil bugüne kadar belki de duymadıklarını söylemek istiyorum.

Öncelikle kendin için çıktığın bu yolculuk meşakkatli olmakla birlikte oldukça güzel ve keyiflidir. Çünkü insan bugünü dünden farklı değilse eğer zarardadır. Dün dünde kaldı cancağızım. Bugün yeni şeyler söylemek lazım der Mevlâna.

Kendini Keşfet ve Yeni Bir Sen Ol kişinin kendi içinde var olan muhteşem gücün farkına varmasını sağlamak ve başarmak istediği yolda rehber olarak alabileceği teknikleri içermektedir.

Kendi kişisel gelişimin için yeni kararlar aldın ve bunları uygulamakla ilgili araştırmalar yapıyorsun ve nereden başlayacağın ile ilgili neler yapacağına henüz karar veremedin veya karar vermekte zorlanıyorsun. Ben de sana tam da bu noktada nereden başlaman gerektiği ile ilgili birkaç fikir sunmak istiyorum.

Başlayalım o halde.

Hayatıma getirdiğim yeni düzende edindiğim bir sözüm var. ‘’Bugünün hataları yarınında seni sen yapan tecrübelerin olur. Bu yüzden hata yapmaktan değil hatalarını görememekten kork.

  1. Düşündüklerin zaten senin düşüncelerin, sen iyisi mi hiç düşünmediğin bir şeyle başla.

Hep aynı şeyi düşünen ve aynı şeyleri yapan insanlardan farklı bir şeyler yap. Ancak bu şekilde kalıplarını kırabilirsin. Geldiğin yoldan geri gittiğinde farklı bir yol öğrenemezsin.

Düşüncelerin sen sen yapan tüm süreçlerini meydana getirir ve genel olarak düşündüğün şeyleri yaşarsın. Farklı düşünmek sana yenilikleri getirir. Hayatına renk katar ve heyecanın sürekli taze kalır.

 

  1. Bu yeni öğretiyi deneyimlerken daha önce yaptığın gibi değil, şimdi onun içine gir ve yeni bir sen ol.

Yani onu içselleştir. Onu yaşıyormuşçasına irdele ve gerçekten olmak istediğin kişi ol.

Miş gibi değil, gerçekten o sen ol.

Matrix gibi düşün zaten istesende istemesende bazı şeyleri yaşamak zorunda kaldığın zamanlar mutlaka olmuştur. Elelam ne der tarafında elalem ne demeli tarafına geçiş yap! 

  1. Yaşadığın çevre buna engelse mümkün olan en kısa sürede çevrende değişiklik yapmalısın.

Yaşadığımız hayatları maalesef biz seçemiyoruz. Bununla birlikte hayatta her zaman yeni seçim şansları önümüze çıkıyor. Bu da senin yeniden doğumun için bir fırsat olabilir. Kendini yenile.

Sürekli aynı insanlarla ve hep aynı şeyleri yaparak kendini yenileyemez ve yenilikleri keşfetdemezsin. O yüzden eğer gerekiyorsa önce zihinde uzaklara gitmek ve mümkünse fiziksel uzaklıkları da keşfetmek gerekir. Zaman dediğimiz şey çok hızlı ilerliyor. bu yüzden bazı şeyler için geç olmadan şimdi gitmeli insan bazen kendinden bile uzaklara ve keşfetmeli kendi asıl olmak istediği kişiyi.

  1. Kendine büyük inanılmaz bir hedef belirle ve onu başarmak için kendine söz ver.

Herhangi bir durumda kendine vereceğin söz seni başarmaya odaklayacaktır. Burada modelleyeceğin kişiler olabilir. Mesela Elon Mask, mesela Einstein ve daha birçokları sana ilham olabilir. Ama bu senin hayatın ve senin tercihlerin.

  1. Hayallerini Yaz.

Hayallerini yazarken acaba olur mu? Diye düşünmek yerine çocuklar gibi düşünerek yaz.

Zihnine sınırlar koymadan, eylemlerini düşünmeden sadece hayal gücünün muhteşem gücünü kullan.

Unutma!

Her şey bir günde değişebilir ve belki o gün bugündür! Ve senin için en doğru zaman şimdi.

Hadi başla!

Kim bilebilir belki bir bir yerlerde yolumuz kesişiverir ve sen bana yaptıklarından bahsedersin.

Sağlıcakla kal!


Önerilen Eğitimler

Yaşam Koçluğu Eğitimi  NLP Practitioner EğitimiHipnoz Eğitimi

Paylaş