Ruh Eşini Nasıl Bulursun | Motivasyon Atölyesi

Ruh Eşini Nasıl Bulursun?

Ruh Eşini Nasıl Bulursun?

Ruh Eşini Nasıl Bulursun?

Yalnızlık ve kendini tamamlama isteği ile her insan arar birini ve tam buldum zannederken çoğu kez hüsranla sonuçlanan birliktelikler ortaya çıkıverir. Ya aradığı yanlıştır veya aradığı yer ve zaman uygun değildir. Ama bu her neyse öğrenmelidir. Neyi arayacağını veya doğru zamanı ve yeri nasıl bulacağı konusunda doğru kriterleri belirlemelidir.

Bence insan önce kendini tanımalıdır. Çünkü kendisini tanımayan insan her ne bulursa bulsun asıl aradığı olmayacaktır. Çünkü insan sürekli tamamlanma ihtiyacı duyan garip bir varlıktır. Bir şeylerle tamamlanmalı veya bir şeye tam olmalıdır.

İnsan kendisini nasıl tamamlar?

İnsan dünyaya geldiği an tam gelir aslında ve bir manası vardır hayatta. İşte bütün arayışlar ve tamamlanmalar insanın yaşam sürecinde karşısına çıkıverir. Yaşadığı çevre, aile ortamı, okuduğu okul ve iş hayatı derken ömür bir şekilde ilerlerken hep bir şeyler eksiktir hayatında ve sürekli arayıştadır. Biz buna insanın tekâmül süreci de diyebiliriz. Her geçen gün yeni şeyler öğrenir ve eski bildiklerinin artık pek fazla işe yaramadığını görünce daha yeni şeyler öğrenmek için arayışını daha da derinleştirmeye başlar. Ve çoğu kez ne ile karşılaşacağını bilmeden bunu yapar.

O yüzden önce gerçekten ne arayacağını bulması gerekir ki bunun için de önce kendisine benim hayat amacım nedir sorusunu sorması gerekir. Hayat amacını bilen ve hayat amacına göre yaşan insanlar diğer insanlara göre daha mutlu ve daha huzurlu bir yaşam sürerler.

Kendisini tamamlayan insan hala ruh eşini arar mı?

Ruh eşi seninle bir olan aynı eşdeğer şeylere sahip ya da aynı hayat amacına sahip biri değil aksine seni tamamlayan, kendi hayat amacı olan ve bununla birlikte kendi hayat amacına giderken senin de eksik kalan yönlerini tamamlayan kişidir. Birbirleri ile aynı olan insanları aynı ortamda çok mutlu olamadıklarını görüyoruz. Çünkü aynı şeyi aynı şekilde isteyen insanların paylaşacakları pek fazla şey olamaz. O yüzden ruh eşi aynılık değil tamamlayıcılıktır. Şöyle açıklasak aslında daha açık ve net olacaktır. İhtiyacın olan gülümsemeye sahip, ihtiyacın olan ses tonuna, ihtiyacın olan dünyaya bakış açısına sahip kişiye biz ruh eşi diyoruz.

İnsan her ne kadar kendisini tamamladığını düşünse de eksik kalan yönleri mutlaka vardır. Ve bunları tamamlamak ve hayatta daha çok mutlu ve huzurlu olmak için ruh eşini arar. İnsan eğer neye tamamlandığını keşfeder ve kendi hayat amacını iyi bilirse bu yolculukta ona eşlik edecek ruh eşini bulması da o kadar kolay olur. Ruh eşini bulmak kalp gözü ile görmeye başladığında daha sağlıklı işler. Çünkü sen karşındakini dış güzelliği ile değerlendirdiğinde iç dünyasını keşfe çıkamaz ve onun gerçekte ruh eşin olup olmadığını anlayamazsın. İşte ruh eşini bulmadan önce kendini tamamlaman gerekmekte ve kalp gözünü açmalısın.

Eğer henüz kendini aramadıysan önce kendini aramaya başla ruh eşin zaten seni bulmaya gelecektir. Sen kendini keşfedersen eğer onu bulman daha kolay olacaktır. Çünkü neyi aradığını bilenler bilmeyenlere göre aradıklarını daha kolay bulurlar.

Kendini arama yolculuğunda ruh eşinle karşılaşman dileklerimle.


Önerilen Eğitimler

Yaşam Koçluğu Eğitimi  NLP Practitioner EğitimiHipnoz Eğitimi

Paylaş