Bilinçaltı Seviyedeki Gerçek Seni Ortaya Çıkar | Motivasyon Atölyesi

Bilinçaltı Seviyedeki Gerçek Seni Ortaya Çıkar

Bilinçaltı Seviyedeki Gerçek Seni Ortaya Çıkar

Bilinçaltı Seviyedeki Gerçek Seni Ortaya Çıkar

Bilinçaltındaki SEN'e ulaşmak! Tekâmül süreci de denebilir buna ve her insanın bir tekâmül süreci vardır. Kimileri bunu çok geç fark eder, kimisi ise erken.

İnsanın öz kimliğini bulmasında zaman, çevre, mekân ve yaşanmışlıklar etkilidir. Tüm bu etki alanları insanoğlunu özünden uzaklaştırır ve hatta onun bir başka kişiliğe bürünmesine neden olabilir.

Kişinin kendisini dinleyerek ve zihnini serbest bırakarak özüne dönme yolculuğu kimisinde kısa bir süre sürerken bazılarında ise uzun bir zaman alabilir. Bu tamamen kişinin o olgunluğa erişmesi ve buna kendisini gerçekten hazır hissetmesi gerekmektedir. Kişi bu yolculuğu bulunduğu ortamda yapamıyorsa oradan uzaklaşarak önce kendisini gerçekleştirebilir ve daha sonra oraya geri dönerek çevresine kabullendirmeyi sağlayabilir.

Fıtratının Farkına Varmaya Çalış

Her insana yüklenmiş bir fıtrat olmakla birlikte çoğu insan bundan bihaber yaşamaktadır. Kişinin ilk önce kendisini tanıması (ama gerçekten tanıması) ve hayat amacının ne olduğunu bilmesi gerekmektedir. Hayat amacı kişiyi özündeki gerçek benliğe ulaştıracaktır.

İnsan doğduğu günden itibaren yaşadığı çevre, aile ortamı ve aldığı birikimlerle hayatını şekillendirmekte ve çoğu zamanda rüzgâra kapılmış bir yaprak gibi savrulmaktadır. Belli bir olgunluk yaşına geldiğinde hayatındaki bir takım eksiklikleri hissederek geriye dönüş (öze dönüş) yollarını aramakta. Ffarkındalık dünyası içinde kendisi gibi aynı arayışta olan kişilerle duygusal ve fiziksel paylaşımlar gerçekleştirerek hayatının çok daha farklı bir versiyonu ile karşılaşmaktadır.

Burada hissettikleri, yaşadığı tecrübelerden aldığı haz ve yaşamına kattığı değer ile daha huzurlu ve daha keyifli bir hayata merhaba diyebilmektedir.

Bilinçaltında Yatan Sen'in Farkında Mısın?

Herkesin bilinçaltında gerçek bir benlik yatar ve onun gerçek zamanda ortaya çıkabilmesi için kişinin bir takım evrelerden geçmesi gerekmektedir. Bilinçaltı bizler için tam anlamıyla bir hazinedir. Bu hazinenin nereden beslendiğini merak etmiyor musunuz?

Bilinçaltı Hazinemiz Nereden Baslenir?

Tekamül sürecinizde görüşmek dileği ile,


Önerilen Eğitimler

Sizin İçin Seçtiklerimiz

Paylaş